Ostatnio "napaliłam się" na gotowanie na parze i robię sobie takie małe rozeznanie, więc jeśli macie jakiekolwiek doświadczenia w tej dziedzinie to proszę o dzielenie się nimi tutaj.
19 maja 2009 02:42 | ID: 24561
19 maja 2009 08:16 | ID: 24571
19 maja 2009 09:46 | ID: 24586
19 maja 2009 14:15 | ID: 24619
21 lipca 2009 09:19 | ID: 37000
21 lipca 2009 09:20 | ID: 37003
21 lipca 2009 09:25 | ID: 37004
22 sierpnia 2009 19:13 | ID: 44769
mam pytanko odnośnie czasu gotowania w parowarze np ziemniaczków, warzyw itd...Dużo dłużej niż tradycyjnie w garnku czy moze krócej? Jaki kupić polecacie- cały z nierdzewki czy z komorami szklanymi ew. palstikowymi?
22 sierpnia 2009 19:19 | ID: 44771
22 sierpnia 2009 20:01 | ID: 44787
22 sierpnia 2009 20:04 | ID: 44796
15 stycznia 2010 13:04 | ID: 112303
15 stycznia 2010 13:08 | ID: 112308
15 stycznia 2010 13:09 | ID: 112309
15 stycznia 2010 13:26 | ID: 112334
15 stycznia 2010 14:56 | ID: 112424
1 maja 2015 22:18 | ID: 1217661
Pożyczyłam od bratowej parowar,mam jutro zamiar zrobić pierś z kurczaka lub łososia.
Tylko kompletnie nie wiem jak mam to przygotować :)
Nigdy wcześniej nie jadłam dania z parowaru,a tym bardziej nic w nim nie gotowałam :) to będzie mój debiut :)
Nie masz konta? Zaloguj się, aby tworzyć nowe wątki i dyskutować na forum.