26 lipca 2010 18:59 | ID: 258809
26 lipca 2010 19:00 | ID: 258811
26 lipca 2010 19:02 | ID: 258813
26 lipca 2010 19:03 | ID: 258814

26 lipca 2010 19:10 | ID: 258819
26 lipca 2010 19:13 | ID: 258822
26 lipca 2010 19:15 | ID: 258826
26 lipca 2010 19:15 | ID: 258827

26 lipca 2010 19:19 | ID: 258829

26 lipca 2010 19:20 | ID: 258830
26 lipca 2010 19:22 | ID: 258834
26 lipca 2010 19:33 | ID: 258848
26 lipca 2010 19:37 | ID: 258852
26 lipca 2010 19:43 | ID: 258862
26 lipca 2010 19:49 | ID: 258871
26 lipca 2010 19:49 | ID: 258873
Ja uwielbiam fasolkę z tartą bułeczką albo na słodko-kwaśno jako dodatek do obiadu ( ocet, cukier, cebulka). Lubię też fasolkę w zupie warzywnej ze śmietanką.
Zgadzam się, że najlepiej podgotowaną fasolkę mrozić albo kłaść do słoiczków.
26 lipca 2010 21:29 | ID: 259029
26 lipca 2010 21:31 | ID: 259031

26 lipca 2010 22:15 | ID: 259075
26 lipca 2010 22:55 | ID: 259109
Nie polecam- nie mój smak...
A ostatnio dowiedziałam się, że kalafiora można ugotować w osolonej wodzie z kostkami rosołowymi i wtedy żadna bułka nie jest potrzebna- próbowałam, nawet dobry, ale inny, niż moje przyzwyczajenie
Z fasolką jeszcze nie próbowałam.Nie masz konta? Zaloguj się, aby tworzyć nowe wątki i dyskutować na forum.
Nie masz jeszcze konta na familie.pl?
Załóż je już teraz!