Fasolka szparagowa
- Zarejestrowany: 28.04.2009, 13:58
- Posty: 66136
Bardzo lubię.
Moja propozycja to: Fasolkę ugotować, najlepiej ją troszkę pociąć. Dodać kiełbaskę, lub mięsko, przyprawić ( majeranek świetnie się nadaje), dodac koncentrat pomidorowy i zagęścic jak się lubi. Generalnie to się robi jak młodą kapustkę w wersji fasolkowej
- Zarejestrowany: 17.07.2009, 16:30
- Posty: 337

- Zarejestrowany: 18.04.2008, 22:57
- Posty: 161880
- Zarejestrowany: 17.04.2008, 07:04
- Posty: 849

- Zarejestrowany: 26.01.2009, 08:54
- Posty: 6450
- Zarejestrowany: 28.04.2009, 13:58
- Posty: 66136

- Zarejestrowany: 26.01.2009, 08:54
- Posty: 6450


- Zarejestrowany: 06.08.2009, 10:50
- Posty: 2310
Malwinka, to może mi doradzisz- chcę zrobić kilka obiadów w słoikach, żeby wziąć ze sobą na wyjazd i nie bawić się w gotowanie. Znaczy chodzi mi o jakieś sosy, może jakiś bigosik, jak to zawekować, żeby mi się nie popsuło? Kiedyś zawekowałam bigos z młodej kapusty, ale jednak mi spleśniał.
Może jakieś pomysły co można w takie słoiki wsadzić?
- Zarejestrowany: 06.08.2009, 10:50
- Posty: 2310
- Zarejestrowany: 06.08.2009, 10:50
- Posty: 2310
- Zarejestrowany: 06.05.2009, 20:23
- Posty: 5452
- Zarejestrowany: 28.04.2009, 13:58
- Posty: 66136
A fasolki szparagowej mamy teraz wysyp..
- Zarejestrowany: 22.03.2016, 10:12
- Posty: 1080

Czy ją się pasteryzuje?
- Zarejestrowany: 28.04.2009, 13:58
- Posty: 66136
Bardzo lubię.
Moja propozycja to: Fasolkę ugotować, najlepiej ją troszkę pociąć. Dodać kiełbaskę, lub mięsko, przyprawić ( majeranek świetnie się nadaje), dodac koncentrat pomidorowy i zagęścic jak się lubi. Generalnie to się robi jak młodą kapustkę w wersji fasolkowej
Dzis mam tylko z wody ale to może być dobre!
- Zarejestrowany: 17.09.2015, 08:44
- Posty: 19647
A fasolki szparagowej mamy teraz wysyp..
my nie sadzilismy niestety :)