22 grudnia 2009 23:33 | ID: 96731
22 grudnia 2009 23:54 | ID: 96742
23 grudnia 2009 09:27 | ID: 96787
23 grudnia 2009 09:29 | ID: 96792
23 grudnia 2009 09:39 | ID: 96810
robię trzy sałatki w tym roku- tradycyjna jarzynowa, warstwowa z tuńczykiem i trzecia to ta z kęskami piwnymi i ryżem ( podawałam przepis kiedyś).
23 grudnia 2009 13:19 | ID: 96893
do tej się przymierzę :)
jkm napisał 2009-12-22 23:54:40
i na tą mam ochotę :)
23 grudnia 2009 14:36 | ID: 96925
23 grudnia 2009 14:44 | ID: 96930
23 grudnia 2009 14:46 | ID: 96931
23 grudnia 2009 15:35 | ID: 96966
23 grudnia 2009 17:18 | ID: 97008
23 grudnia 2009 21:48 | ID: 97084
23 grudnia 2009 21:50 | ID: 97086
26 grudnia 2009 23:51 | ID: 97717
27 grudnia 2009 14:09 | ID: 97841
27 grudnia 2009 14:11 | ID: 97842
27 grudnia 2009 14:15 | ID: 97845
27 grudnia 2009 14:20 | ID: 97846
Składniki:
1 łagodna zupka chińska
1 ostra zupka chińska
2 podwójne piersi z kurczaka kapusta pekińska puszka groszku puszka kukurydzy papryczka( może z dwie) 3 jajka majonez sólpieprz
Sposób wykonania: Zupki przyrządzić wg przepisu na opakowaniu, jedynie zalać je mniejszą ilością wody. Ostudzić. Filet z kurczaka pokroić w kostkę, usmażyć na oleju, pod koniec smażenia dodać przyprawy i ostudzić. Kapustę pekińską drobno posiekać (można nie dawać jej całej). Groszek i kukurydzę osączyć z zalewy. Czerwoną paprykę pokroić w kostkę. Jajka ugotować na twardo, ostudzić i pokroić w kostkę. Wszystkie składniki razem połączyć. Dodać majonez, przyprawić do smaku i dokładnie wymieszać.
27 grudnia 2009 14:21 | ID: 97847
27 grudnia 2009 14:26 | ID: 97849
Nie masz konta? Zaloguj się, aby tworzyć nowe wątki i dyskutować na forum.