monaaa71
2010.03.13 07:17
nie lubimy mięsa na słodko,więc miód jedynie do herbaty i na kanapkizagłosujcie :) http://okuchnia.paclan.pl/galeria/66
Debris
2010.03.12 22:42
dziecinka napisał 2010-03-12 22:27:10jak pychota, to przekonaj nas. Jeśli masz czas, wpisz przepis:)jak usiądę na drugiego kompa to wrzucę bo na pamięć nie znam :)Trzeba umieć iść słoneczną stroną życia....
dziecinka
2010.03.12 22:27
jak pychota, to przekonaj nas. Jeśli masz czas, wpisz przepis:)
Debris
2010.03.12 22:21
robię żeberka w miodzie pychota! Trzeba umieć iść słoneczną stroną życia....
Malwinka
2010.03.10 14:11
Robiłam kiedyś skrzydełka w miodzie ,ale jak dla mnie za bardzo trąciły miodem potem. Panuj nam sloneczko ☺
Jaśmina
2010.03.10 13:50
Miód przechowuję w ciemnych chłodnych szafkach. Na pewno nie można go trzymać w lodówce. Miód dodaję do herbaty, jeśli mam ochotę na słodzenie, do ciast, do żeberek w miodzie , do piersi kurczaka w miodzie i mleku. Miód nakładam na usta - niezła maseczka na spierzchnięte wargi.
Mama Tymka
2010.03.10 13:13
Mój miód najczęściej ginie w ciastach i w wodzie popijanej rano na polepszenie trawienia. Trzymam w orginalnych słoikach "made in teście" z etykietą którą sama zaprojektowałam dla nich do dystrybucji.taką wodą być a nie tą co żałośnie całą noc tłucze się po oknie
Isabelle
2010.03.10 13:07
O skrzydełkach w miodzie słyszałam:)Słońce wstało zwariowało...
dziecinka
2010.03.10 13:03
czy dobrze przechowujecie miód i do czego Wam służy w kuchni?