Muszle faszerowane - przepis. Przepisy na Dania z makaronu, ciasta, drugie dania, przystawki, napoje, desery, zupy.
        
            Znajdź nas na 
            
                 
            
        
     
 
  
  
    
    
    
    
        
            
                
                
                    
                    
                    
                        250 gram makaronu muszle duże 
4 jajka
1 papryka czerwona
3 ogórki kiszone
1 puszka tuńczyka rozdrobnionego
pieprz i sól do smaku
2 łyżki majonezu
                    
                
 
            
            
            
            
         
     
    
            
                Sposób przyrządzenia:
                Makaron muszle gotujemy w osolonej wodzie. Hartujemy w zimnej wodzie.
Jajka gotujemy na twardo. Jajka, paprykę i ogórki kroimy w drobną kostkę, wsypujemy do miski, doprawiamy do smaku pieprzem i solą. Tuńczyka odsączamy i dodajemy do miski.                        
Dodajemy majonez i faszerujemy makaron muszle.                 
                
              
    
	
 
 
    
        © 2008-2025 MedFood Group SA
                
            
            
                    
     
    Do góry
    
    
        Chcesz być na bieżąco z Familie.pl?
    
    zamknij
    
        Dołącz do nas na Facebooku 
        
     
	
	
	
	
	
        
 
Komentarze
Nie ma jeszcze żadnych komentarzy. Dodaj pierwszy!
Zaloguj się, aby zamieścić komentarz.