CIASTO:
•	3 szklanki mąki
•	5 żółtek
•	1 ½ łyżeczki proszku do pieczenia
•	1 kostka margaryny
•	3 łyżki cukru
MASA SEROWA:
•	1 kg sera śmietankowego
•	3 jajka
•	1 szklanka cukru
•	½ kostki margaryny
•	2 budynie waniliowe
PIANA:
•	5 białek
•	¾ szklanki cukru
•	2 łyżki mąki ziemniaczanej
PONADTO:
•	1 puszka brzoskwiń
Wszystkie składniki na ciasto przełożyc na stolnicę i zagnieść gładkie ciasto. Następnie owinąć folią i schować na 1 godzinę do lodówki. Po czym 2/3 ciasta wyłożyć na blachę i lekko zapiec.
Masa serowa: Żółtka oddzielić od białek. Białka ubić na sztywno. Żółtka utrzeć z cukrem i margaryną na gładką masę. Dodać ser i budynie a na końcu ubitą pianę i delikatnie wymieszać. Przełożyć na podpieczone ciasto.
Brzoskwinie osączyć, podzielić na małe cząstki, i ułożyć na masie serowej.
Piana: Białka ubić na sztywno, pod koniec ubijania dodać cukier a następnie mąkę ziemniaczaną. Pianę rozłożyć na brzoskwiniach.
Na wierzchu zetrzeć resztę ciasta. Piec ok. 1 godz. w temperaturze 180oC.