Żeberka z grilla z żurawiną - przepis. Przepisy na Dania z grilla, ciasta, drugie dania, przystawki, napoje, desery, zupy.
        
            Znajdź nas na 
            
                 
            
        
     
 
  
  
    
    
    
        Żeberka z grilla z żurawiną
        
		
			
		Załóż konto lub zaloguj się, aby być pierwszą osobą, której to smakuje!	
	 
 
    
        
            
                
                
                    
                    
                    
                        - Żeberka Grillowa Uczta ZM Pekpol
- 5 łyżek konfitury z żurawiny albo 10 dag świeżej lub suszonej żurawiny
                    
                
 
            
            
            
            
         
     
    
            
                Sposób przyrządzenia:
                Żeberka wyjmij z opakowania i grilluj, na średnio rozgrzanym ruszcie obracając w trakcie. Do przygotowanych żeberek dodaj żurawinę. Jeśli żurawina jest świeża lub suszona należy ją ugotować na maleńkim ogniu ok. 1 godz. z 2 łyżkami miodu oraz sokiem i skórką z cytryny.
Smacznego!
Przepis poleca Robert Muzyczka, Szef Kuchni Dworu Korona Karkonoszy. 
                
              
    
	
 
 
    
        © 2008-2025 MedFood Group SA
                
            
            
                    
     
    Do góry
    
    
        Chcesz być na bieżąco z Familie.pl?
    
    zamknij
    
        Dołącz do nas na Facebooku 
        
     
	
	
	
	
	
        
 
Komentarze
Nie ma jeszcze żadnych komentarzy. Dodaj pierwszy!
Zaloguj się, aby zamieścić komentarz.