Ryba w cieście naleśnikowym. - przepis. Przepisy na Potrawy z ryb, ciasta, drugie dania, przystawki, napoje, desery, zupy.
        
            Znajdź nas na 
            
                 
            
        
     
 
  
  
    
    
    
        Ryba w cieście naleśnikowym.
        
		
			
		Załóż konto lub zaloguj się, aby być pierwszą osobą, której to smakuje!	
	 
 
    
        
            
                
                
                    
                    
                    
                        Filet ryby, mąka, jajko, mleko, przyprawa do ryb.                    
                
 
            
            
            
            
         
     
    
            
                Sposób przyrządzenia:
                Filety ryb osuszyć, pokroić w kawałki. Zrobić ciasto jak do naleśników, z tym, że nie może być słodkie. Powinno byc takie, jak do krokietów. Kawałki ryb obtoczyć w mące wymieszanej z przyprawą do ryb. Zanurzyć kawałki ryby w cieście i piec na złoty kolor. Po upieczeniu mozna pokropić sokiem z cytryny. Rybę mozna podawać na gorąco, jak i na zimno.
SMACZNEGO!
                
              
    
	
 
 
    
        © 2008-2025 MedFood Group SA
                
            
            
                    
     
    Do góry
    
    
        Chcesz być na bieżąco z Familie.pl?
    
    zamknij
    
        Dołącz do nas na Facebooku 
        
     
	
	
	
	
	
        
 
Komentarze
Nie ma jeszcze żadnych komentarzy. Dodaj pierwszy!
Zaloguj się, aby zamieścić komentarz.