Krem z dyni z fasolą i smażoną bazylią - przepis. Przepisy na Kremy, ciasta, drugie dania, przystawki, napoje, desery, zupy.
        
            Znajdź nas na 
            
                 
            
        
     
 
  
  
    
    
        Przepisy » 
         Krem z dyni z fasolą i smażoną bazylią    
 
    
        Krem z dyni z fasolą i smażoną bazylią
        
		
			
		Załóż konto lub zaloguj się, aby być pierwszą osobą, której to smakuje!	
	 
 
    
        
            
                
                
                    
                    
                    
                        0,5 kg dyni
250 g drobnej fasoli z puszki
1 mały por
1 litr bulionu warzywnego
15 g bazylii
oliwa 
25 g masła
sól i pieprz
                    
                
 
            
            
            
            
         
     
    
            
                Sposób przyrządzenia:
                Zeszklij drobno pokrojonego pora na oliwie z masłem, dodaj dynię, obraną i pokrojoną na kawałki i duś 10 minut. Następnie wlej litr bulionu i gotuj przez 45 minut.
Następnie zblenduj zupę, dodaj jogurt, wymieszaj i podawaj z dodatkiem łyżki fasoli, świeżo zmielonego pieprzu i podsmażonych na oliwie listków świeżej bazylii.
                
              
    
	
 
 
    
        © 2008-2025 MedFood Group SA
                
            
            
                    
     
    Do góry
    
    
        Chcesz być na bieżąco z Familie.pl?
    
    zamknij
    
        Dołącz do nas na Facebooku 
        
     
	
	
	
	
	
        
 
Komentarze
Nie ma jeszcze żadnych komentarzy. Dodaj pierwszy!
Zaloguj się, aby zamieścić komentarz.