Omletowe babeczki z płatkami kukurydzianymi
Składniki
•	1,5 szklanki płatków Lubella Corn Flakes Pełne Ziarno
•	6 jaj
•	100g żółtego sera w kawałku
•	1g kukurydzy konserwowej
•	1 łyżka szczypiorku
•	1 czerwona papryka
•	1 plaster pora 
•	1 pomidor
•	1 szczypta soli i pieprzu
•	1 łyżka masła
Sposób przyrządzenia
- Jajka wybijamy i „rozkłócamy”, czyli mieszamy, np. widelcem lub trzepaczką. Dodajemy do nich żółty ser (wcześniej starty na dużych oczkach), kukurydzę oraz posiekaną paprykę, pora oraz szczypiorek.
 
- Następnie, dodajemy szklankę płatków Lubella Corn Flakes Pełne Ziarno i mieszamy. Całość doprawiamy solą i pieprzem.
 
- Metalowe foremki do babeczek smarujemy masłem i wlewamy masę jajeczną. Każdą babeczkę posypujemy pozostałymi płatkami. Pieczemy w nagrzanym do 180 stopni piekarniku przez 12-15 minut.