Zupa serowa - przepis. Przepisy na Kremy, ciasta, drugie dania, przystawki, napoje, desery, zupy.
        
            Znajdź nas na 
            
                 
            
        
     
 
  
  
    
    
    
    
        
            
                
                
                    
                    
                    
                        1 litr bulionu mięsnego (np. wieprzowego)
1 por
2 ząbki czosnku
300g serków topionych
sól, pieprz, jarzynka
szczypiorek lub koperek
2 duże bułki                    
                
 
            
            
            
            
         
     
    
            
                Sposób przyrządzenia:
                Na patelni dusimy posiekanego pora razem z czosnkiem. Dodajemy do  bulionu. Do gotującego się wywaru dodajemy serki i mieszamy, aż się  rozpuszczą. Doprawiamy do smaku. Bułki kroimy na pół, smażymy na maśle  lub rumienimy w piekarniku. Podajemy do zupy, posypanej szczypiorkiem.
                
              
    
	
 
 
    
        © 2008-2025 MedFood Group SA
                
            
            
                    
     
    Do góry
    
    
        Chcesz być na bieżąco z Familie.pl?
    
    zamknij
    
        Dołącz do nas na Facebooku 
        
     
	
	
	
	
	
        
 
Komentarze
Nie ma jeszcze żadnych komentarzy. Dodaj pierwszy!
Zaloguj się, aby zamieścić komentarz.