Ciasteczka marchewkowe - przepis. Przepisy na Ciasteczka, ciasta, drugie dania, przystawki, napoje, desery, zupy.
        
            Znajdź nas na 
            
                 
            
        
     
 
  
  
    
    
    
        Ciasteczka marchewkowe
        
		
			
		Załóż konto lub zaloguj się, aby być pierwszą osobą, której to smakuje!	
	 
 
    
        
            
                
                
                    
                    
                    
                        - 2 szkl mąki
- 1 margaryna
- 2 średnie marchewki starte na średnich oczkach
- marmolada twarda
- cukier puder                    
                
 
            
            
            
            
         
     
    
            
                Sposób przyrządzenia:
                1. Margarynę posiekać z mąką i startą marchwią.
2. Wyrobić ciasto.
3. Rozwałkować cienko i pokroić z kwadraty.
4. W środek każdego kwadratu dać pasek marmolady i zlepić dwa rogi.
5. Piec 15-20 min w temperaturze 150 - 175 stopni na złoty kolor.
6. Po wyjęciu można posypać cukrem pudrem do smaku.
7. Smacznego! :)
                
              
    
	
 
 
    
        © 2008-2025 MedFood Group SA
                
            
            
                    
     
    Do góry
    
    
        Chcesz być na bieżąco z Familie.pl?
    
    zamknij
    
        Dołącz do nas na Facebooku 
        
     
	
	
	
	
	
        
 
Komentarze
Nie ma jeszcze żadnych komentarzy. Dodaj pierwszy!
Zaloguj się, aby zamieścić komentarz.