Marynata z koperkiem, chrzanem i pieprzem  - przepis. Przepisy na Przetwory i marynaty, ciasta, drugie dania, przystawki, napoje, desery, zupy.
        
            Znajdź nas na 
            
                
            
        
     
 
  
  
    
    
        Przepisy » 
         Marynata z koperkiem, chrzanem i pieprzem     
 
    
        Marynata z koperkiem, chrzanem i pieprzem 
        
		
			
		Załóż konto lub zaloguj się, aby być pierwszą osobą, której to smakuje!	
	 
 
        
     
    
        
            
                
                
                    
                    
                    
                        6 łyżek oliwy 
6 łyżek białego octu winnego 
sok z połowy cytryny 
3 łyżki posiekanego, świeżego koperku 
pół łyżki tartego chrzanu 
sól
pieprz                     
                
 
            
            
            
            
         
     
    
            
                Sposób przyrządzenia:
                Wszystkie składniki dokładnie wymieszać. Mięso włożyć do płytkiego naczynia i polać marynatą. Mięso marynować godzinę, a ryby 30 minut. W międzyczasie odwrócić.
Marynata do: 1 kg wołowiny lub ryb.
                
              
    
    
    
    
    
    
 
    
	
 
 
    
        © 2008-2025 MedFood Group SA
                
            
            
                    
     
 
    Do góry
    
    
        Chcesz być na bieżąco z Familie.pl?
    
    zamknij
    
        Dołącz do nas na Facebooku 
        
     
 
	
	
	
	
	
        
 
Komentarze
Nie ma jeszcze żadnych komentarzy. Dodaj pierwszy!
Zaloguj się, aby zamieścić komentarz.