Roladki pod serową pierzynką - przepis. Przepisy na Potrawy warzywne, ciasta, drugie dania, przystawki, napoje, desery, zupy.
        
            Znajdź nas na 
            
                
            
        
     
 
  
  
    
    
    
        Roladki pod serową pierzynką
        
		
			
		Załóż konto lub zaloguj się, aby być pierwszą osobą, której to smakuje!	
	 
 
        
     
    
        
            
                
                
                    
                    
                    
                        (ok 6 porcji) - 1 czerwona, żółta i zielona papryka, 3 cukinie, 1 cebula, 25 dag z dorsza, 3 ząbki czosnku, 2 łyżki oliwy, po 3 gałązki rozmarynku i tymianku, 10 dag żółtego sera, 6 małych pomidorów, sól, pieprz                    
                
 
            
            
            
            
         
     
    
            
                Sposób przyrządzenia:
                Papryki oczyść, drobno pokrój. Od cukinii odetnij końce, a resztę potnij wzdłuż na cienkie plasterki. Włóż je na dwie minuty do wrzącej wody. Wyjmij i osusz ściereczką. Cebulę i czosnek obierz, posiekaj. Zeszklij na oliwie. Rybę opłucz, osusz i potnij na kawałeczki. Włóż na patelnię razem z papryką i smaż 5 min ( tradycyjnie trzeba podsmażyć troszkę dłużej). Przypraw, dodaj posiekane zioła. Farsz rozłóż na cukinii. Zwiń, Ułóż w formie. Posyp startym serem. Przykryj kawałeczkami pomidorów. Zapiekaj 15 minut w temp 180 st.
                
              
    
    
    
    
    
    
 
    
	
 
 
    
        © 2008-2025 MedFood Group SA
                
            
            
                    
     
 
    Do góry
    
    
        Chcesz być na bieżąco z Familie.pl?
    
    zamknij
    
        Dołącz do nas na Facebooku 
        
     
 
	
	
	
	
	
        
 
Komentarze
Nie ma jeszcze żadnych komentarzy. Dodaj pierwszy!
Zaloguj się, aby zamieścić komentarz.