Gotowane rolmopsy o smaku papryki - przepis. Przepisy na Potrawy z ryb, ciasta, drugie dania, przystawki, napoje, desery, zupy.
        
            Znajdź nas na 
            
                 
            
        
     
 
  
  
    
    
        Przepisy » 
         Gotowane rolmopsy o smaku papryki    
 
    
        Gotowane rolmopsy o smaku papryki
        
		
			
		Załóż konto lub zaloguj się, aby być pierwszą osobą, której to smakuje!	
	 
 
    
        
            
                
                
                    
                    
                    
                        1 kg filetów sledziowych
duża cebula
szklanka oleju
3/4 szklanki octu
sól
pieprz
ostra papryka
vegeta                    
                
 
            
            
            
            
         
     
    
            
                Sposób przyrządzenia:
                1Każdy filet śledziowy oprósz solą,pieprzem i szczyptą ostrej papryki.Zwiń w dość ciasny rulonik,zepnij wykałaczką.Ułóż w garnku jeden obok drugiego.Cebulę obierz ,pokrój w piórka.Posyp ruloniki.
2.Całość zalej olejem i octem,lekko oprósz vegetą i ostrą papryką.Gotuj na małym ogniu około 20 minut.Ostudź,odstaw w chłodne miejsce.Takie rolmopsy najlepiej smakują następnego dnia.Można je podawać np.z papryką konserwową. 
                
              
    
	
 
 
    
        © 2008-2025 MedFood Group SA
                
            
            
                    
     
    Do góry
    
    
        Chcesz być na bieżąco z Familie.pl?
    
    zamknij
    
        Dołącz do nas na Facebooku 
        
     
	
	
	
	
	
        
 
Komentarze
Nie ma jeszcze żadnych komentarzy. Dodaj pierwszy!
Zaloguj się, aby zamieścić komentarz.