Opublikowany przez:
                              
              
                                  Mela134                
                              
              
              
              
                              
                  
                
              
                          
Wystarczy jeden garnek lub wok, by przygotować obiad w jednym naczyniu. Dzięki różnorodności składników masz duże pole do popisu, gdyż kombinacji jest wiele. Sycące danie, odgrzane następnego dnia, nabierze jeszcze więcej smaku.
Makaron sojowy z wołowiną, imbirem i warzywami 
Składniki:
Wykonanie KROK PO KROKU:
Zdjęcie: Dania jednogarkowe z ryżem i makaronem@pixabay.com
Pokaż wszystkie artykuły tego autora
					Stokrotka
						
										2018.11.24 08:42										
						
					
				
Fajny pomysł!
					213.241.*.*
						
										2017.01.16 10:03										
						
					
				
Ostatnio zrobiłam piersi z kurczaka, usmażyłam na dwa dni, więc drugiego dnia kotlety włożyłam do naczynia , wszystko polałam przecierem pomidorowym i tu smaczny ma primo gusto, bardzo dobrej jakości pomidory, pachną i są słodkie, na to położyłam plastry mozzarelli i zapiekłam w piekarniku. Podałam z makaronem i wszystkim bardzo smakowało :)
					Patrycja Sobolewska
						
										2016.04.15 06:33										
						
					
				
przepyszne :)
Nie masz konta? Zaloguj się, aby pisać swoje własne artykuły.
Nie masz jeszcze konta na familie.pl?
Załóż je już teraz!